Victorinox și-a început povestea de succes în 1897, o dată cu ”Cuțitul ofițerului”. Cea mai recentă generație a acestor cuțite, faimoase în întreaga lume, păstrează caracteristicile de altădată și, în același timp, corespunde cerințelor de astăzi în ceea ce privește funcționalitatea, ușurința în utilizare și calitatea. Gama largă de modele este revizuită în

mod constant, garantând astfel că veți găsi cuțitul Swiss Army potrivit pentru fiecare aplicație. Elementele comune tuturor acestor modele sunt: proverbiala lor siguranță în funcționare și realizarea lor perfectă, până la cel mai mic detaliu.

Destul de mici pentru a putea fi atașate la chei – suficient de mari pentru a fi folosite în fiecare zi. În ciuda dimensiunilor reduse, aceste cuțite, extrem de populare atât în rândul doamnelor cât al domnilor, sunt perfect funcționale și vă vor fi de ajutor la lucru și în timpul liber. Prăselele, disponibile în diverse culori, subliniază caracterul lor de accesorii ale unui anumit stil de viață. Modelele care înglobează cele mai multe funcții, cum ar fi acelea cu pix și LED, sunt deosebit de utile. Iată un secret: dacă deschideți pila, odată cu pasta de pix, veți putea scrie foarte comod.

CUMPARA ACUM!

Author

Write A Comment