Toate aceste activitati necesita o pregatire atenta in prealabil a echipamentului necesar astfel incat evenimentele neplacute care pot strica bucuria unei vacante sa fie preintampinate.

In cazul in care printre clientii sau colaboratorii dvs. se numara pasionati de drumetii sau iubitori ai muntelui, va puteti gandi la cateva cadouri promotionale pentru drumetii, constand in articole care nu trebuie sa le lipseasca din bagaj, indiferent ca vorbim de echipamentul personal sau al masinii, atat in anotimpul rece, cat si in cel cald.

O drumetie pe munte incepe, asadar, cu un echipament adecvat, care sa includa cateva articole esentiale. Insa, inainte de pregatirea echipamentului, este nevoie de un rucsac adecvat acestor conditii speciale de calatorie. Este de preferat alegerea unui rucsac impermeabil de la Victorinox Travel Gear, bine organizat si compartimentat, cu multiple buzunare pentru accesul facil la cele necesare pe durata deplasarii.

In continuare, va prezentam recomandarile noastre de accesorii promotionale pentru drumetie si camping, potrivite atat pentru iarna, cat si pentru vara.

Din bagajul unui excursionist nu trebuie sa lipseasca o lanterna de la MagLite si un cutit multifunctional de la Victorinox, de dimensiuni si greutate reduse dar de maxima utilitate, care pot scoate pe oricine din incurcatura in diferite ipostaze.

Hidratarea pe parcursul drumetiei este vitala, mai ales ca vorbim de un efort fizic prelungit care necesita un consum mare de lichide pentru evitarea unor dezechilibre ce pot afecta placerea iesirii in aer liber. Pentru un ceai cald care sa isi mentina temperatura optima cat mai mult timp, pe care il puteti savura cat va bucurati de privelistea descoperita, puteti utiliza un termos din inox, special conceput pentru excursionisti de la legendara firma Stanley, datorita faptului ca poate fi atasat cu usurinta de rucsac.

Pentru echiparea completa a masinii cu care plecati la drum, pe langa verificarea tehnica, alimentare si pregatirea temeinica a traseului, este bine sa aveti in vedere ca trusa medicala sa nu contina dispozitive iesite din perioada de valabilitate, care sa nu va fie de niciun folos, si sa includa toate articolele necesare. Un kit auto de prim ajutor cat mai complet va face diferenta in cazul unei situatii limita. Un multi-tool de la Leatherman este perfect !

Pe langa aceste articole, consideram noi, esentiale pe durata unei drumetii, fiecare excursionist va adauga bagajului ceea ce crede ca ii va fi necesar: hrana, lichide, haine groase etc. Important pentru companii atunci cand isi gandesc campaniile de promovare adresate celor care iubesc miscarea in aer liber este sa demonstreze grija pentru utilitatea si calitatea articolelor oferite astfel incat sa nu le dezamageasca asteptarile.

Va asteptam pe site-ul nostru

www.agcomexim.eu

 

Author

Write A Comment