Bine ati venit pe site-ul www.agcomexim.ro.  

www.agcomexim.ro furnizeaza servicii clientilor sai sub rezerva urmatoarelor conditii. Daca acceptati sa utilizati site-ul www.agcomexim.ro, acceptati si sunteti de acord cu conditiile exprimate in continuare.  

Va rugam, cititi cu atentie continutul acestei sectiuni. 

Confidentialitatea datelor:

SC AG Comexim SRL respecta legile in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal.   Conform cerinþelor Legii nr. 677/2001 pentru protecþia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulaþie a acestor date, modificatã si completatã si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecþia vietii private în sectorul comunicaþiilor electronice, leatherman.ro si SC AG Comexim SRL au obligaþia de a administra în condiþii de sigurantã si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastrã, un membru al familiei dumneavoastrã ori o altã persoanã. Scopul colectãrii datelor este: livrarea produselor comandate online si marketing direct. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizãrii de cãtre operator si sunt comunicate numai urmãtorilor destinatari: persoana vizata ( persoana de la care se colecteaza datele), partenerii contractuali ai operatorului, societati bancare, birouri de credit, servicii de curierat, acestea fiind necesare in scopul stabilirii contactului cu clientii, in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si in scopul indeplinirii la timp si cu operativitate a livrarii comenzilor, precum si in scopuri de marketing direct.   

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a vã adresa justitiei. Totodatã, aveti dreptul sã vã opuneti prelucrãrii datelor personale care vã privesc si sã solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisã, datatã si semnatã la SC AG Comexim SRL, sector 5, Bucuresti.

De asemenea refuzul dvs. expres de prelucrare a datelor personale care va privesc, va duce la incetarea oricaror prelucrari de date cu caracter personal in ceea ce va priveste.  Observatie:*orice persoanã are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrãri prevãzute de lege (de ex.: prelucrãri efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate socialã). Prin urmare, aceastã mentiune nu poate figura dacã prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoanã are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fãrã nici o justificare, la prelucrãrile datelor sale personale în scopuri de marketing direct. 

Copyright

Tot continutul acestui web site, text, grafica, logo-uri, butoane, icon-uri, imagini, clip-uri audio, cod sursa si software, este proprietate lui SC AG Comexim SRL si este protejat de legile Romaniei si legile internationale de copyright.  www.agcomexim.ro respecta drepturile de proprietate si copyright al tertilor. 

 Licenta si accesul la www.agcomexim.ro

leatherman.ro pune la dispozitia clientilor sai acces limitat la acest site, le da dreptul sa il foloseasca, dar nu sa faca download (altul decat cashing, facut automat de browserul de internet) sau sa modifice, sa duplice sau sa vanda partial sau total informatiile publicate pe acest site fara acordul in scris al SC AG Comexim SRL.  Utilizatorul nu va folosi logo-ul www.agcomexim.ro, texte sau grafica proprietare, fara acordul in scris al SC AG Comexim SRL. 

Contul dumneavoastra

Daca folosti site-ul www.agcomexim.ro, sunteti raspunzator pentru actualizarea, pastrarea confidentialitatii si a protectiei datelor dumneavoastra personale si a parolei de acces. Dumneavoastra sunteti direct raspunzator pentru a restrictiona accesul altor persoane la calculatorul pe care il folositi pentru accesul pe contul www.agcomexim.ro

Review-uri si comentarii

Vizitatorii pot publica pe site-ul www.agcomexim.ro, review-uri, si comentarii generale sau pentru produse, in sectiunile special concepute pentru acest lucru.    

Politica preturilor

Preturile produselor afisate pe site sunt exprimate in lei, includ TVA-ul si sunt supuse modificarilor de curs valutar (EUR / USD).  


Descrierea firmei

www.agcomexim.ro este proprietatea SC AG Comexim SRL. SC AG Comexim SRL este si compania care administreaza site-ul care functioneaza dupa legislatia valabila pe teritoriul Romaniei.  

Adresa firmei este:

SC AG Comexim SRL

CUI   RO 428873

J40/ 12825/1991

Calea Rahovei 266-268, Electromagnetica Business Park, Sector 5, București 050912

Conditii generale de acordare a garantiei

Pastrati bonul fiscal/factura fiscala primit/a la cumparare, pentru eventualele reclamatii de calitate ce pot fi adresate magazinului nostru virtual, in perioada de garantie. Toate produsele distribuite pe www.agcomexim.ro vor fi insotite de un talon de garantie ce va asigura toate drepturile conferite de legislatia in vigoare (Legea nr.449/2003, Ordonanta Guvernului Romaniei nr.21/1992, republicata). Modalitatea prin care se asigura consumatorului garantia produsului este repararea sau inlocuirea acestuia sau, daca acest lucru nu este posibil, restituirea contravalorii produsului. Termenul de garantie este de minim 2 ani de la data livrarii produsului, pentru orice defect de material sau de fabricatie. Raspunderea vanzatorului este asumata in conformitate cu dispozitiile art.16 din Legea 449/2003, conform Legii 363/2007 si Ordonantei Guvernului 130/2000. Rezolutia contractului, respectiv restituirea contravalorii produsului, se face in conditiile art.11 din Legea 449/2003, precum si art.14 si 15 din OG21/1992 republicata. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna.

Legea nr.449/2003, republicata 2008, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora  -  http://www.dreptonline.ro/legislatie/legea_vanzarii_produselor.php

Legea nr.363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii  -  http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_10871/p_4/Legea-nr-363-2007-privind-combaterea-practicilor-incorecte-ale-comerciantilor-in-relatia-cu-consumatorii.html

Ordonanta Guvernului nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta  -  http://www.legi-internet.ro/legislatie-itc/comert-electronic/ordonanta-guvernului-nr-1302000-privind-regimul-juridic-al-contractelor-la-distanta.html